Aromaterapi

AromaterapiEr en behandling av kroppen med velluktende planteoljer. Benytter seg av de eteriske oljens utrolige egenskapene og tilpasses til hver enkelt person. Det være seg psykiske eller fysiske plager. Når man påfører de eteriske oljene som blandes i baseolje, trenger de inn til celler og vev. Aromaterapi består også av bindevevsmassasje. Aromaterapi er avslappende, gir velvære og løser opp muskelspenninger.


Aroma massasje er en type oljemassasje som forsterker de terapeutiskske virkingene til forskjellige eteriske oljer. Massasjen bidrar til å frigjøre stress, lindre muskelsmerter og til (kraftig) aktivisering av sinn og kropp og gjør bruk av de legende (helbredende) egenskapene til den spesifikke oljen (duften) som f.eks:

Lavender:
Frigjør stress og hodepine.Behandler søvnløshet. Letter muskel smerter og andre
smerter.gir raskere bedring av forkjøelse og influensa.


Jasmine:
Frigjør stress, hodepine og søvnløshet. Celle stimulasjon

Rosemary:
Forbedrer tretthet og utmattelse. Frigjør stress og hodepine. Behandler høyt blodtrykk.

Orange:
Frigjør stress og hodepine. Behandler søvnløshet, letter muskelsmerter og andre smerter.Forbedrer humør og depresjon, minsker matlysten.

Romantic:
Følelsemessing oppløftende og stimulerende.

Body massage oil ( vitamin E-plus):
massasjeoljen egner seg bra for både kropp og fot massasje. Den fuktgivende og næringrike blandingen i olje behandler utslett på huden.

For timebestilling ringer du telefon 92430411 eller 41901409.

 

For info om våre priser - vennligst se vår prisliste.