Fotsonemassasje og refleksologi

Fotsonemassasje og refleksologi er en gammel kinesisk massasje som har blitt brukt i over 3000 år. Massasjen går dypt for å helbrede skade. Spesielt føttene blir massert for å gjenopprette balansert energiflyt og for å avspenne kroppen ved å trykke på punkter som har referanse til andre kroppsdeler.
Zonemassasjen er en sunn, medisinfri og trygg behandlingsform. Det er ingen ny behandlingsform, men er den eldste metode for selvleging av kroppen.


Hva er refleksologi - sonemassasje?

Behandlingsprinsippet går ut på, at enden på nervene fra de fleste organer finnes på reflekssoner på bl.annet ansiktet, hender, fotsåler, ryggen, hoftene, leggene og ørene. Omkring disse nerverendene kan det dannes krystaller som kan belaste hele kroppen. Man stimulerer et passende zonepunkt og signalet transporteres via ryggmarg og hjerne til måleområdet. Nervesystemet, blodsirkulasjonen og hormonsystemet påvirkes. Sonemassøren - refleksologen benytter muskelmassasje, zonestav, hudrulling og punktmassasje til å stimulerer reflekssonene.


Fotsonemassasje og refleksologi anvendes ved bl.annet:


Fotsonemassasje og refleksologi- Hodepine
- Revmatisme
- Muskelsmerter
- Åreknuter
- Krampe i beina
- Isjas
- Søvnproblemer
- Utbrenthet
- Stress / Utmattelse
- Fordøyelsen Blodsirkulasjonen
- Stive nakker og skuldre
- Menssmerter
- Allergi / eksem
- Generell velvære og avspennende
- Luftveisplager, ørebetennelse og øresus.
- Urinveisinfeksjoner
- Øker velværet
- Styrker immunforsvaretProblemet man oppsøkte terapeuten for kan forverres etter den første behandlingen, før det blir bedring. Etter behandling kan man tørste mer, drikk masse vann, Det forsterker utrenskningen. Dette vil være reaksjoner som forteller at behandlingen er kommet i gang. Det er ikke en forverring av allmenntilstanden

For timebestilling ringer du telefon 92430411 eller 41901409.

 

For info om våre priser - vennligst se vår prisliste.