Tradisjonal massasje


Tradisjonal massasje hadde sin opprinnelse for ca.2500 år siden. Tradisjonal massasje kombinerer yoga og akupressure teknikker. Det er en kroppsmassasje hvor kombinert bruk av teknikkene påvirker og fornyer kroppens energistrømmer. Erfarne massører kjenner kroppen punkter og kan dermed forbedre energistrømmer og blodsirkulasjon. Stressymptomer som hodepine, migrene, senebetennelse, ledd, skulder, armer, anspenthet, krampe i beina, astma, åreknuter, magesmerter og muskelsmerter kan lindres på både kort og lang sikt ved hjelp av massasjen.


Tradisjonal Thailandsk massasjeHva er Tradisjonal massasje?
Den tradisjonale massasje har en stor og bred anvendelsesområde. Den varierer mellom en myk og behagelig massasje til en dypere muskelmassasje og triggerpunktmassasje.

Tradisjonal massasje består av ulike grep som trykk, strykninger, knaing, tøyninger og vridninger. Musklene og bindevev bearbeides slik at muskelen blir mer elastisk og mykere. Den tradisjonelle thai massasje påvirker nervesystemet, noe som også forklarer hvorfor thaimassasje virker så beroligende og gir velvære. Blod og lymfesirkulasjonen øker. Gjennom muskelmassasje blir musklene mer smidige og elastiske. Musklenes næringsopptak forbedres. En trett og overbelastet muskel kommer seg fortere ved massasje enn ved hvile. Tradisjonal massasje er en fin måte å forebygge plager med stiv og øm muskulatur.

Har du stressrelaterte plager, skal det ikke mange behandlinger til før du føler deg bedre. De fleste merker stor forskjell allerede etter den første behandlingen. Og om du fortsetter jevnlig med massasje vil kroppen din takle stress på en langt bedre måte.


Hva er triggerpunkt?
Et triggerpunkt er et svært så øm punkt i en muskelstreng, som kan gi smerte til en annen del av kroppen, en såkalt strålesmerte. Det kan også være symptomer som nummenhet, ilinger, kuldefølelse og krafttap. Vanlige triggerpunkter sitter ofte i området rundt skuldrene, men smertene/symptomene kan være i armen. Man kan ha vondt i beina, men problemet er i setemusklaturen. Alle mennesker rammes av triggerpunkter før eller senere. Man kan ha disse punktene uten å kjenne de eller kjenne til hvor de er. Det er de "passive". Men det skal ikke så mye til, for eksempel en overbelastning, før man merker symptomene og det oppstår aktive triggerpunkter. Det er derfor veldig viktig at disse punktene får massasje og oppmerksomhet.

For timebestilling ringer du telefon 92430411 eller 41901409.

 

For info om våre priser - vennligst se vår prisliste.